Jeugdland Leeuwarden

Geplaatst op 17 augustus 2017

Kinderspelweek Jeugdland – Hollywood – 28 augustus t/m 1 september

Op dit moment is de vakantie voor alle basisschoolleerlingen van het noorden in volle gang. Zes weken lang geen school, veel vrije tijd en misschien wel op vakantie. Helaas gaat niet iedereen op vakantie en daarvoor is er de kinderspelweek Jeugdland. Die zal de thuisblijvers een onvergetelijke week bezorgen. Maar natuurlijk zijn ook de niet-thuisblijvers welkom! Dit jaar is het thema Sprookjesland en duiken we met zijn allen letterlijk in een sprookjesboek.

In de laatste week van de vakantie, van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september worden kinderen van 6 t/m 12 jaar vermaakt op sportcomplex Nijlân (aan de Middelzeelaan) met sport, avontuur en recreatie. Op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00; op vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Voor slechts € 8,50 voor een hele week vermaak en € 2,50 voor één dagkaart. En met de weekkaart kunnen de deelnemers ook nog eens gratis met de stadsbus van Arriva naar het Jeugdland komen. Natuurlijk mag iedereen ook één nachtje blijven slapen. Weekkaarten zijn bij 14 voorverkooppunten in Leeuwarden te verkrijgen, zie de website of Facebook voor het adres in jouw wijk.

Vrijwilligers maken het mogelijk dat Stichting KWIL dit evenement alweer voor de 30e maal kan organiseren. Evenals de Gemeente Leeuwarden, tientallen sponsoren, fondsen en vele gulle gevers. Mocht u mee willen doen als vrijwilliger of een gulle gever willen worden, dan kunt u even mailen naar info@kwil.nl of bellen met Peter Schleiffert 058-2139152 / 06-48975776. Ook voor meer informatie kunt u daar terecht of u kijkt even op www.kwil.nl.

Jeugdland Hollywood zoekt kinderen!! / Help jij Milan en Anouk tijdens Jeugdland?

Maandag 28 augustus om 10:00 uur ontstaat er een spannend avontuur tijdens het openingstoneelstuk op de kinderspelweek Jeugdland. Milan en Anouk willen een film gaan maken. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Elke dag ontdekken ze wat ze moeten weten en wat ze nodig hebben om een film te maken. Tijdens de week kunnen Milan en Anouk samen met jou alles leren en maken wat zij nodig hebben!

Je kunt meedoen aan Jeugdland door een weekkaart te kopen voor € 8,50 bij één van de 14 voorverkoopadressen in de stad, ook in jouw wijk is er zeker een. Weet je nog niet zeker of je de hele week wilt komen? Dan kun je ook aan de kassa nog een kaartje kopen voor één dag voor maar € 2,50. Jeugdland vindt plaats op sportcomplex Nijlân aan de Middelzeelaan. Wanneer je niet dichtbij het sportveld Nijlân woont, kun je gratis met de stadsbus van Arriva naar het terrein. Je mag ook één nachtje blijven slapen na het kampvuur, broodjes bakken en een spannend verhaal.

Overtuig je ouders dat jij de avonturier bent die wij nodig hebben, en stuur hen naar www.kwil.nl voor meer informatie of laat ze voor vragen contact opnemen met Peter Schleiffert via 058-2139152. En dan zien wij je graag op Jeugdland 2017! Ook als je ouders ons misschien willen sponseren of donateur willen worden, kunnen ze natuurlijk even op de website kijken.

Tot ziens!

Peter Schleiffert

Secretaris

 

 

« Naar overzicht