Rommelmarkt de Schakel 17 maart

Geplaatst op 26 januari 2018

Rommelmarkt Camminghaburen zaterdag 17 maart  

Op zaterdag 17 maart organiseert de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen van 9.30 uur tot ca. 14.00 uur weer haar traditionele rommelmarkt. Plaats van dit spektakel is zoals altijd Kerkelijk Centrum De Schakel, Havingastate 7 in Camminghaburen. Dit jaar hebben we een klein feestje te vieren, namelijk het 35-jarig bestaan van onze rommelmarkt! 

Voor de nodige extra gezelligheid wordt gezorgd. Het inmiddels legendarische Draaiend Rad, waarbij u leuke prijzen kunt winnen, zal weer volop draaien. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken en diverse versnaperingen te kopen. De meest waardevolle spullen worden tijdens de rommelmarkt op het podium verkocht. Ook kunt u net als voorgaande jaren vanaf 13.00 uur voor twee euro speciale zakken kopen die u zelf mag vullen. 

Het doel van de rommelmarkt is om geld in te zamelen voor een drietal goede doelen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de wijkkas van de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen. Een ander deel gaat naar de oprichting van een lokaal broodfonds voor de wijk Camminghaburen. Dit fonds is bedoelt om eerste levensbehoeften te kopen voor mensen en/of gezinnen in acute nood. Het gaat dan om eten, drinken, luiers etc. Niet om de financiering van bijv. meubels, computers of de afbetaling van schulden. Tenslotte is als doel veraf gekozen voor de Stichting Zambridge Senanga in Zambia. De Stichting heeft tot doel de gezondheid en het welbevinden te bevorderen van de meest kwetsbare groepen inwoners van Senanga District in western Province, Zambia. Een aantal wijkbewoners is betrokken bij dit project. 

Begin nu alvast met de grote zolderopruiming en breng ons uw overbodige, maar toch nog bruikbare en verkoopbare, spullen. U kunt hiervoor terecht in De Schakel op vrijdag 16 maart tussen 13.30 uur en 20.00 uur. 

Wij vragen u geen kleding, textiel, computers, beeldschermen en videobanden aan te leveren! We organiseren geen kledingbeurs en computers en beeldschermen worden amper verkocht.

In sommige gevallen worden grote spullen in Camminghaburen van huis opgehaald, maar alleen na telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen met Anita Smit tel. 0518-403332 of vrijdagmiddag na 13.00 uur met De Schakel tel. 058-2672450. Geen ruimte om grotere spullen te bewaren? Neem gerust nu al contact op met de rommelmarktcommissie, we beschikken nl. over opslagruimte!! 

Heeft u geen spullen beschikbaar, dan kunt u natuurlijk ook nog op een andere wijze een bijdrage leveren, bijv. als vrijwilliger/ster. Met name op de vrijdag zoeken we sjouwers. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 

Verdere informatie over de rommelmarkt kunt u krijgen bij Anita Smit, telefoon 0518-403332 of e-mail  HYPERLINK "mailto:schakelrommelmarkt@gmail.com" schakelrommelmarkt@gmail.com We zijn ook te vinden op Facebook via 

HYPERLINK "https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen" Word vrienden met ons en blijf op

De werkgroep Rommelmarkt

 

« Naar overzicht