Gezondheidsmarkt Camminghaburen.

Geplaatst op 2 september 2016

Op initiatief van het sociaal wijkteam en Palet  is op 18 juni voor de 1e keer een gezondheidsmarkt gehouden in Camminghaburen. Dit was tijdens de geslaagde zomerbraderie van de winkeliersvereniging.

Gelukkig werkte het weer mee en was er voldoende belangstelling. Vele wijkbewoners zijn in gesprek geweest bij de diverse kraampjes. Men kon hier terecht voor tips, adviezen en informatie. Oa. bij het Opvoedpunt, fysiotherapie, bv Sport, thuiszorg, sociaal wijkteam en Wellzo. Ook was de jongerensoos open en kleurde de haak en breicaravan mooi op het parkeerterrein. In het MFC kon men gratis testen laten uitvoeren; hier is veelvuldig gebruik van gemaakt. Verder kon iedereen gratis meedoen aan verschillende beweegactiviteiten, was er een demonstratie van de Powertex, reed de duofiets rond en waren er workshops te volgen over Glans aan je leven van Palet en over Suiker van Eetokee.

Prijswinnaar

De wijkverpleegkundigen van Palet en Friese Land hadden in hun gezamenlijke kraam over thuiszorg, een grote vaas vol handschoenen gevuld. Bijna 100 wijkbewoners hebben geprobeerd het aantal te raden. Mw. Schrijvers zat er maar 2 handschoenen naast (het juiste aantal was 127) en heeft een grote gezonde mand gewonnen die beschikbaar was gesteld door de Jumbo. (zie foto)

Het was een gezonde en zinvolle dag die zeker een vervolg gaat krijgen!

Namens de organisatie, allen bedankt voor uw komst en wellicht tot een andere keer. 

De prijswinnaar.

 

 

« Naar overzicht