Kerstmarkt (Inschrijvingsformulier Standhouders)

Camminghaburen

Kerstmarkt

Leeuwarden

Inschrijven
Inschrijfformulier Standhouders Kerstmarkt Camminghaburen te Leeuwarden
Zaterdag 9 december 2017 van 15.00 – 21.00 uur

Deelnemen

Dit jaar organiseert het wijkpanel van Camminghaburen een kerstmarkt in het wijkpark. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inschrijven d.m.v. het inschrijfformulier.Deelname met eigen wagen (bijv. foodtruck) is beperkt mogelijk.Verkoop van alcoholische dranken zijn niet toegestaan. De kramen hebben een afmeting van 5 x 1 meter en is voorzien van een dak. Er is stroom aanwezig (max. 200 W per kraam). Deelnemers zijn verplicht om de kraam in te richten, en zorgen zelf voor sfeervolle (deugdelijk en veilig) verlichting.

Tarieven

Kraamhuur: per kraam € 35,00 (max. 200 W)

Standplaats foodtruck € 25,00 (max. 200 W)

Indien meer dan 200 W nodig, dan extra € 15,00 stroomkosten

Deelname staat pas vast na bevestiging van de organisatie (is tevens de factuur) en na uw betaling van de factuur.

Annulering

Bij annulering voor 16 november wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. Na deze datum en bij het niet verschijnen op de kerstmarkt worden er geen gelden gerestitueerd.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen door het inschrijfformulier naar ons te sturen voor 1 augustus 2017. Na binnenkomst zal de organisatie van de kerstmarkt uw inschrijving behandelen, dit om branchebescherming en o.a. kwaliteit, originaliteit en kerst gerelateerde artikelen te waarborgen.

Na akkoord van de organisatie ontvangt u via de mail een factuur, welke tevens een bevestiging van inschrijving is. Na betaling is uw deelname definitief en verklaart u zich akkoord met de inschrijving/deelname voorwaarden.

Indien uw plaatsing niet mogelijk is, ontvangt u van ons per mail een afwijzingsbericht.

Branche / Omschrijving:

Graag een nauwkeurige omschrijving van het gene waarmee u wilt verkopen. Staat u met andere producten dan aangegeven, dan behouden wij het recht om deze te verwijderen. Het verkopen van etenswaren en dranken is beperkt.

Verzending van het formulier

- U kunt het digitale formulier rechtstreeks verzenden na invulling van de gegevens. U klikt dan onderaan het formulier op versturen. Het formulier wordt dan rechtstreeks verzonden  naar het hieronder vermeldde adres,            

- U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid het onderstaande PDF bestand uit te printen, in te vullen en per post te versturen naar het onderstaande adres.

Wijkpanel Camminghaburen
inzake Kerstmarkt
p/a Tjaardastate 39
8926 MJ Leeuwarden.