PINKSTIVAL 2 juni

Geplaatst op 2 februari 2018

 

Tweede editie Pinkstival van start op zaterdag 2 juni 2018

De tweede editie van het Pinkstival gaat zaterdag 2 juni plaatsvinden in het nabijgelegen park achter basisschool de Dr. Algraschool. Voor de tweede keer wordt er door verschillende organisaties met elkaar samengewerkt om een groot feest te organiseren voor en door de bewoners van de wijk Camminghaburen.

De eerste editie van Pinkstival was een initiatief van kerkgemeenschap De Schakel en wijkteam Noord-Oost. Het festival was een succes en ook voor dit jaar slaan het wijkteam, kerkgemeenschap De Schakel, Wellzo en Leeuwarden Collectief de handen weer ineen om Pinkstival een groot succes te laten worden. De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Zo wordt er een tuinenwandeling met competitie georganiseerd, zijn er sport en spel activiteiten voor kinderen en jongeren en kunnen jong en oud meedoen met verschillende workshops zoals het maken van een eigen creatie van mozaïek. Op zondag 3 juni wordt er een Pinksterviering gehouden in het park georganiseerd door De Schakel.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom Pinkstival? Heb je een leuk idee voor het festival of zou je graag vrijwilligerswerk willen doen? Informeer dan bij wijkteam Noord-Oost of kerkgemeenschap De Schakel over wat de mogelijkheden zijn.
 

Wijkteam Noord-Oost: Havingastate 9
E-mailadres contactpersoon: m.jellema@wijkteamnoordoost.nl
Kerkgemeenschap de Schakel: www.kerkincamminghaburen.nl

« Naar overzicht