Disclaimer

Camminghaburen.nl is een gezamenlijk product van Wijkvereniging Camminghaburen, Wijkpanel Camminghaburen en Bibliotheken Midden-Fryslân. De initiatiefnemers hebben hun uiterste best gedaan de informatie, producten en diensten die op deze website te vinden zijn zorgvuldig en foutloos aan te bieden. Desondanks kan het voorkomen dat informatie niet volledig of onjuist wordt weergegeven of dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is.

De initiatiefnemers zijn in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.

Camminghaburen.nl bevat links naar internetsites van andere organisaties en instellingen die niet door de initiatiefnemers worden onderhouden. Op de inhoud van deze websites hebben zij dan ook geen enkele invloed en zij kunnen dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de aldaar aangeboden informatie.

 Heeft u vragen of opmerkingen over Camminghaburen.nl? Neem dan contact op.