Geslaagd Winterfeest IJsbaan Wijkpark Camminghaburen.

Geplaatst op 20 december 2017

 

 

Zaterdag 9 december 2017 was er een winterfeest in het wijk park van Camminghaburen; Namelijk de kunstijsbaan met kraampjes koek en zopie erwtensoep en wat al niet meer.

Wat was het op en rond de kunstijsbaan gezellig vertoeven mede dankzij de sfeervolle kerstmuziek! Een heel spektakel ondanks de kou, regen en sneeuw. Ook de ouders en kinderen die bij onze koek en zopiekraam kwamen, vonden het een fantastisch initiatief voor de wijk. De kinderen hadden het enorm naar hun zin op de ijsbaan! Echte ijspret!

Er kwamen zelfs mensen naar ons toe met de vraag of we een kaartje hadden, omdat men de kunstijsbaan ook wilde huren. Ook al moest men soms even wachten op een beker warme chocolademelk, koffie, thee een broodje warme knakworst of een beker erwten soep het plezier was er niet minder om, ook vroeg men of we dit vaker wilden doen en of de ijsbaan nog de hele week kon blijven staan!, maar dat is niet het geval, het was eenmalig..Een mooi compliment toch?

Al dit alles was niet mogelijk geweest zonder de vele sponsoren; A.H, Slagerij Smit, Unik Slijterij BV, Jumbo, Bloemist de Anemoon, en Fietswinkel Mient de Vries en natuurlijk de vrijwilligers die mee hebben geholpen.

Namens de winkeliersvereniging en het wijkpanel onze dank voor alles.

De ijsbaan werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

-          Albert Heijn Camminghaburen

-          Slagerij Smit

-          Unik Slijterij BV

-          Jumbo Camminghaburen

-          Bloemist de Anemoon

-          Fietswinkel Mient de Vries 

De winkeliersvereniging en het wijkpanel bedanken een ieder die mee heeft geholpen.

 

« Naar overzicht