Gezocht: Goede doelen voor de Rommelmarkt 2020!!

Geplaatst op 25 oktober 2019

Gezocht: Goede doelen voor de Rommelmarkt 2020!!

Op het moment van schrijven is de zomervakantie nog niet voorbij en lijkt maart 2020 nog heel ver weg, maar toch is de voorbereiding voor de volgende rommelmarkt alweer voorzichtig begonnen. We zijn namelijk op zoek naar goede doelen die we met de rommelmarktopbrengst financieel kunnen ondersteunen.
Heeft u een mogelijk doel dan kunt u dat tot 27 oktober per e-mail of telefonisch contact doorgeven aan Anita Smit. Van het doel willen we niet alleen de naam weten, maar ook wat ze precies doen en waarom juist dit doel in aanmerking zou moeten komen voor een financiële bijdrage. Omdat er veel goede doelen zijn, willen we graag wel dat deze altijd een directe of indirecte band hebben met ons als wijk of kerk in Camminghaburen.

Misschien heeft u al een agenda van 2020, dan kunt u alvast zaterdag 21 maart markeren als dag van de rommelmarkt. Heeft u nu alweer spullen voor de rommelmarkt van volgend jaar, maar geen ruimte om deze te bewaren? Neem gerust contact op met de rommelmarkcommissie, we beschikken nl. over opslagruimte! We zijn bereikbaar via schakelrommelmarkt@gmail.com of telefonisch op 0518-403332 (Anita Smit). 

Namens de rommelmarktcommissie
Anita Smit 

 

« Naar overzicht