2021-01-25 11:30:47
Uitgelicht

BV Sport informatie

Geplaatst door: BV Sport op woensdag 20 januari 2021

Twee keer per jaar brengen bv SPORT en gemeente Leeuwarden in samenwerking het magazine Sport Leeuwarden uit. Hierbij ontvang je het winternummer van 2021.

Deze vijfde editie gaat over over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sport en beweging in de gemeente Leeuwarden. We geven een update over het Sportakkoord Leeuwarden en geven adviezen en tips voor het sporten en bewegen in tijden van corona. Want juist nu moeten we samen blijven bewegen naar een gezonde gemeente. We hopen dan ook dat het magazine inspireert!

Het coronavirus houdt ons immers al bijna een jaar in haar greep. En in deze tijd komt bewegen en sporten onder druk te staan. Sportscholen zijn gesloten en ook zwembaden en andere sportvoorzieningen zijn nu dicht. En ondertussen weten we dat we door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunnen blijven. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert ons immuunsysteem, is goed voor de conditie van hart en longen, houdt spieren, pezen en botten sterk en vermindert gevoelens van angst en stress. Probeer daaarom in beweging te blijven, bijvoorbeeld door wat vaker te wandelen of te fietsen, of loop wat vaker de trap op en neer.

Met sportieve groet,

Fardau Visser

Buurtsportcoach
BV Sport


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws