2021-06-29 12:16:03

UW AKTIVITEITEN AANMELDEN SEIZOEN 2021-2022 MFC

Geplaatst door: MFC Camminghastins op dinsdag 29 juni 2021

 

Beste donateurs en overige gebruikers van het MFC Camminghaburen.

Het heeft lang geduurd maar eindelijk is het dan zover dat wij  voor het nieuwe seizoen 2021-2022 onze agenda weer op basis van de benodige gegevens kunnen gaan invullen. Hierbij hebben we U nodig om dit op een goede wijze te organiseren.

Wij doen dit als volgt; 
Hieronder ziet u het planningsoverzicht waarmee wij in 2020 zijn geëindigd vanwege het coronavirus. Graag vernemen wij natuurlijk tijdig van uw club, vereniging of huurders of zij opnieuw gebruik willen gaan maken van de MFC accommodatie en de faciliteiten. In verband met de planning voor het nieuwe seizoen willen wij graag voor 1 september een nieuw rooster presenteren zodat iedere gebruiker weet welke activiteiten er dagelijks plaats gaan vinden in het MFC. Voorwaarde om dit goed te laten verlopen is dat u zich uiterlijk op maandag 24 augustus 2021 heeft aangemeld. 

U kunt zich aanmelden op onderstaand telefoonnummer en e.mail adres.

MFC Camminghastins 058-2662525.  (Beheerder dhr.F.Huisman)
E.mail :  fred.huisman@kwadrantgroep.nl

Club activiteiten email : ledenadministratie@camminghaburen.nl

Roosterplanning Activiteiten
Het planningrooster op de volgende pagina geeft de oude planning weer van voor de Corona crisis in 2020. Mogelijk kunnen veel activiteiten gewoon worden voortgezet op dezelfde tijdstippen maar is mede afhankelijk van uw tijdige aanmelding.

Barvrijwilligers vraagstuk .
Het bestuur heeft er alles aan gedaan om barvrijwilligers voor de avonduren in te roosteren. In de praktijk blijkt dit een onoverkomelijk probleem.
Onze suggestie als  enigste mogelijkheid is dat clubs zelf twee vrijwilligers per activiteit aanwijzen, welke bij tourbeurt in de pauzes voor de barbediening zorgen. Is men hiertoe niet bereid dan ziet het bestuur zich genoodzaakt tot
het inhuren van betaald personeel, wat helaas een extra financiële toeslag zal gaan betekenen voor de huurder van een zaalruimte.

 

Scrol hier naar beneden voor de activiteitenlijst van 2020 
U heeft dan tenminste overzicht van de activiteiten zo deze voorheen werden samengesteld. Meld u aan, opdat wij zo spoedig mogelijk een actuele Agenda 2021-2022 kunnen samenstellen.

Namens  bestuur.
Beheerstichting Camminghaburen. 

 

 

OUDE ACTIVITEITENLIJST GEEFT EEN DAGELIJKS OVERZICHT VAN DE AKTIVITEITEN IN HET MFC  JR.2020. 

 


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws