2022-03-31 11:30:25

Rommelmarkt Camminghaburen in de Schakel 14 mei

Rommelmarkt Camminghaburen zaterdag 14 mei!

Het lijkt alweer lang geleden en dat is het ook. De laatste rommelmarkt was in maart 2019.... Maar er is goed nieuws! Zaterdag 14 mei organiseert de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen van 9.30 uur tot ca. 14.00 uur weer haar traditionele rommelmarkt in De Schakel. 

Voor de nodige extra gezelligheid wordt gezorgd. Het inmiddels legendarische Draaiend Rad, waarbij u leuke prijzen kunt winnen, zal weer volop draaien. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken en diverse versnaperingen te kopen. De meest waardevolle spullen worden tijdens de rommelmarkt op het podium verkocht. Ook kunt u vanaf 13.00 uur voor drie euro speciale zakken kopen die u zelf mag vullen. 

Doel van de rommelmarkt is om geld in te zamelen voor een drietal goede doelen, namelijk: de wijkkas Camminghaburen, de Voedselbank Leeuwarden (VBL) en de opvang van vluchtelingenkinderen in Griekenland. Kerk in Actie ondersteunt drie organisaties die hen opvangen en begeleiden en kleding, voedsel, zorg en onderwijs aan de kinderen geven.

 

Op vrijdag 13 mei tussen 13.30 en 20.00 uur kunt u bruikbare en verkoopbare spullen (geen kleding ed., verouderde computers/printers/beeldschermen/

televisies, videobanden of grote meubels) naar De Schakel brengen. In sommige gevallen worden spullen in Camminghaburen van huis opgehaald, maar alleen na telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen met Anita Smit tel. 0518-403332 of vrijdagmiddag na 13.00 uur met De Schakel tel. 058-2672450. 

Heeft u geen spullen beschikbaar? Dan kunt u natuurlijk ook nog op een andere wijze een bijdrage leveren, bijv. als vrijwilliger/ster. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 

Verdere informatie over de rommelmarkt kunt u krijgen bij Anita Smit, telefoon 0518-403332 of e-mail schakelrommelmarkt@gmail.com We zijn ook te vinden op Facebook en Instagram. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Tot 13 en/of 14 mei

De werkgroep Rommelmarkt

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, speelgoed en binnen


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws