2022-04-27 16:36:54

Afscheid Janco Zeijlemaker als actief lid van het Wijkpanel

Geplaatst door: Wijkpanel Camminghaburen op woensdag 27 april 2022

"Vorige dinsdag heeft het Wijkpanel formeel afscheid genomen van een zeer betrokken Wijkpanellid, Janco Zeijlemaker.

Janco vertelt over zijn bijzonder actieve periode bij het Wijkpanel Camminghaburen.

"Ik woon vanaf 1995 in Camminghaburen. Daarvoor had ik al enige tijd hier samengewoond met Nynke. Samen hebben we 5 kinderen die hier allemaal geboren zijn en hun jeugd hier hebben doorgebracht. Vanaf 1995 heb ik 15 jaar de C1000 in Camminghaburen gehad. In de begintijd zat Mient de Vries van uit de winkeliersvereniging in het wijkpanel en vanaf 1998 ben ik er ingekomen. Jaren de belangen van de winkeliersvereniging behapt met daarbij behorende en nodige extra taken tot me genomen. Vanaf 2009 ben ik bij het wijkpanel gebleven nadat ik mijn C1000 had terug verkocht aan de organisatie en was toen gewoon betrokken gebleven als betrokken bewoner van Camminghaburen. 

Wij hebben al die jaren heel wat ambtenaren en Burgemeesters aan onze mooie wijk laten zien en ook heel wat mooie dingen gerealiseerd, uiteraard samen met diverse en leuke collega's. Van extra verlichting/bloembakken/speeltoestellen/ombouwen van hele buurten samen met de bewoners tot alles wat met GROEN te maken heeft.

Echt een geweldige en prettige tijd gehad. En ook erg veel voor elkaar gekregen, al was het wel eens flink touwtrekken met de gemeente. Sinds 2 jaar heb ik een nieuwe uitdaging in mijn leven gevonden. 

Ik heb de supermarkt Spar in Ferwert gekocht en daar gaat heel veel tijd in zitten. Helaas heb ik daarom begin van dit jaar afscheid moeten nemen van het wijkpanel. Ik ben blij dat ik als vrijwilliger zoveel heb kunnen doen voor onze wijk, en heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe opvolgers dit zullen voortzetten.

Ik wens hun daarom ook heel veel succes. Wij blijven lekker wonen in Camminghaburen en ik hoop een ieder nog vaak te zien."

 

Met vriendelijke groet, 
Mei freonlike groetnis, 

Foto's Ajlda Zildzovic.


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws