Psy@Home

Informatie

Psy@Home biedt effectieve en adequate psychologische hulp aan bij u thuis.

Het voordeel van deze werkwijze voor u is dat de afspraak altijd in de geborgenheid van uw eigen woning plaatsvindt. Daarnaast heeft u praktisch gezien ook geen reistijd (en reiskosten), waardoor de behandelingen dus niet zoveel tijd in beslag nemen. Indien wenselijk is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken (Psy@Home heeft toegang tot meerdere praktijklocaties in Leeuwarden).

Geen wachtlijst

Bij Psy@Home kunt u op korte termijn een afspraak maken. Vaak kan er binnen 1 à 2 weken een eerste gesprek plaatsvinden.

Waarvoor kunt u bij Psy@Home terecht

U kunt bij Psy@Home terecht voor uiteenlopende psychische problemen en klachten. Dit kunnen specifieke problemen of klachten zijn, zoals depressieve gevoelens, angst, stress, relatieproblemen, assertiviteitsproblemen, faalangst, traumatische ervaringen, slaapproblemen, concentratieproblemen, opvoedingsproblematiek, etc., maar ook vage problemen of klachten. Ook kunt u er terecht om meer inzicht in uzelf te krijgen en in uw functioneren, bij onaangename gedachten en gevoelens of als u het gevoel heeft er niet meer alleen uit te komen.

Wie kan er bij Psy@Home terecht

Psy@Home biedt psychologische hulp aan jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen en klachten van uiteenlopende aard. Tevens worden er trainingen aangeboden voor kinderen en jongeren.

Wanneer kunt u bij Psy@Home terecht

U kunt bij Psy@Home terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur.

De werkwijze in het kort

Na uw aanmelding kan er op korte termijn een afspraak bij u thuis worden ingepland voor een intakegesprek.

In dit gesprek zal er nader worden kennis gemaakt, zullen er een aantal gegevens van u worden gevraagd, kunt u informatie verstrekken die u nodig acht en kunnen doelen worden bepaald. Tevens zullen er een aantal praktische zaken worden doorgenomen (o.a. de wijze van betaling, afspraken, etc.).

De vervolgafspraken kunnen bij u thuis plaatsvinden of desgewenst telefonisch, via e-mail of via Skype verlopen indien de behandeling dit toelaat.

Psy@Home gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en past de behandeling specifiek op u aan.

Hoeveel sessies zijn er nodig

Gemiddeld genomen zijn 5 tot 8 sessies vrijwel altijd voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Het kunnen er ook meer, maar ook zeker minder zijn. U bent nooit gebonden aan een behandeltraject.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

U kunt rechtstreeks een afspraak maken of u aanmelden. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Ook heeft u geen verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Een afspraak maken en/of aanvullende informatie opvragen

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u via de e-mail: info@Psyathome.nl of via het contactformulier contact opnemen U krijgt dan binnen 24 uur een bericht terug. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen: 06-23939188. Mocht u telefonisch geen contact krijgen, kunt u de voicemail inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Een afspraak afzeggen

Indien de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, worden de kosten van het consult in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Mariska de Jong van der Henne (Psycholoog)

Van ma t/m vrij van 9.00u tot 21.00u

Aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.


Naar overzicht