Rommelmarkt in kerkelijk centrum de Schakel 16 maart

Geplaatst op 24 januari 2019

Rommelmarkt Camminghaburen zaterdag 16 maart  

Op zaterdag 16 maart organiseert de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen van 9.30 uur tot ca. 14.00 uur weer haar traditionele rommelmarkt. Plaats van dit spektakel is zoals altijd Kerkelijk Centrum De Schakel, Havingastate 7 in Camminghaburen. 

Voor de nodige extra gezelligheid wordt gezorgd. Het inmiddels legendarische Draaiend Rad, waarbij u leuke prijzen kunt winnen, zal weer volop draaien. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken en diverse versnaperingen te kopen. De meest waardevolle spullen worden tijdens de rommelmarkt op het podium verkocht. Ook kunt u vanaf 13.00 uur voor twee euro speciale zakken kopen die u zelf mag vullen. 

Het doel van de rommelmarkt is om geld in te zamelen voor een drietal goede doelen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de wijkkas van de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen. Een ander deel gaat naar De Stichting ‘Parkinson In Beweging’ uit Leeuwarden, opgezet om mensen met Parkinson te stimuleren in beweging te komen. Middels danslessen en de daarbij behorende sociale contacten, wordt de kwaliteit van leven verbeterd en komen mensen in contact met lotgenoten. Tenslotte is als doel veraf gekozen voor de Stichting Canzibe, een kleinschalige vrijwilligersorganisatie die gezondheidszorg in ontwikkelingsgebieden in Zuidelijk Afrika rechtstreeks dichter bij de lokale bevolking brengt. Hierbij moet worden gedacht aan de financiering van een ambulancestoel, het slaan van waterputten en hulp aan met Hiv-geïnfecteerde vrouwen. 

Begin nu alvast met de grote zolderopruiming en breng ons uw overbodige, maar toch nog bruikbare en verkoopbare, spullen. U kunt hiervoor terecht in De Schakel op vrijdag 15 maart tussen 13.30 uur en 20.00 uur. 

Gelieve geen kleding ed., verouderde computers/printers/beeldschermen/televisies, videobanden of grote meubels aan te leveren! Dergelijke goederen worden amper verkocht zo is de ervaring. 

In sommige gevallen worden spullen in Camminghaburen van huis opgehaald, maar alleen na telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen met Anita Smit tel. 0518-403332 of vrijdagmiddag na 13.00 uur met De Schakel tel. 058-2672450. Geen ruimte om spullen te bewaren? Neem gerust nu al contact op met de rommelmarktcommissie, we beschikken nl. over opslagruimte!! 

Heeft u geen spullen beschikbaar? Dan kunt u natuurlijk ook nog op een andere wijze een bijdrage leveren, bijv. als vrijwilliger/ster. Met name op donderdagavond en vrijdag zoeken we nog sjouwers. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 

Verdere informatie over de rommelmarkt kunt u krijgen bij Anita Smit, telefoon 0518-403332 of e-mail  HYPERLINK "mailto: schakelrommelmarkt@gmail.com We zijn ook te vinden op Facebook via  HYPERLINK   https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen Word vrienden met ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

« Naar overzicht