Rommelmarkt Zaterdag 21 maart

Geplaatst op 5 maart 2020

ROMMELMARKT ZATERDAG 21 MAART IN DE SCHAKEL.

Op zaterdag 21 maart organiseert de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen van 9.30 uur tot ca. 14.00 uur weer haar traditionele rommelmarkt. Plaats van dit spektakel is zoals altijd Kerkelijk Centrum De Schakel, Havingastate 7 in Camminghaburen. 

Voor de nodige extra gezelligheid wordt gezorgd. Het inmiddels legendarische Draaiend Rad, waarbij u leuke prijzen kunt winnen, zal weer volop draaien. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken en diverse versnaperingen te kopen. De meest waardevolle spullen worden tijdens de rommelmarkt op het podium verkocht. Ook kunt u vanaf 13.00 uur voor twee euro speciale zakken kopen die u zelf mag vullen. 

Het doel van de rommelmarkt is om geld in te zamelen voor een drietal goede doelen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de wijkkas van de Prot. Wijkgemeente Camminghaburen. Een ander deel gaat naar de Voedselbank Leeuwarden (VBL). De voedselbanken helpen de minderbedeelden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, maar maken ook kosten voor huisvesting ed. Tenslotte is als doel veraf gekozen voor de bouwreis van de Schakeltieners naar Roemenië. Zij zullen daar voor de organisatie Habitat for Humanity meebouwen aan het verbeteren van Roemeense huizen. Een groot deel van de Roemeense woningvoorraad verkeerd nl. in slechte staat. Hierbij wordt samengewerkt met lokale vaklui en huiseigenaren.

Begin nu alvast met de grote zolderopruiming en breng ons uw overbodige, maar toch nog bruikbare en verkoopbare, spullen. U kunt hiervoor terecht in De Schakel op vrijdag 20 maart tussen 13.30 uur en 20.00 uur. 

Gelieve geen kleding ed., verouderde computers/printers/beeldschermen/televisies, videobanden of grote meubels aan te leveren! Dergelijke goederen worden amper verkocht zo is de ervaring. 

In sommige gevallen worden spullen in Camminghaburen van huis opgehaald, maar alleen na telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen met Anita Smit tel. 0518-403332 of vrijdagmiddag na 13.00 uur met De Schakel tel. 058-2672450. Geen ruimte om spullen te bewaren? Neem gerust nu al contact op met de rommelmarktcommissie, we beschikken nl. over opslagruimte!! 

Heeft u geen spullen beschikbaar? Dan kunt u natuurlijk ook nog op een andere wijze een bijdrage leveren, bijv. als vrijwilliger/ster. Met name op donderdagavond en vrijdag zoeken we nog sjouwers. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die prijzen beschikbaar willen stellen voor het draaiend rad en loterij en naar personen met culinaire vaardigheden die thuis koek en/of cake willen bakken voor de verkoop. 

Verdere informatie over de rommelmarkt kunt u krijgen bij Anita Smit, telefoon 0518-403332 of e-mail  HYPERLINK "mailto:schakelrommelmarkt@gmail.com" schakelrommelmarkt@gmail.com We zijn ook te vinden op Facebook via  HYPERLINK "https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen" https://www.facebook.com/rommelmarkt.camminghaburen Word vrienden met ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Tot 20 en/of 21 maart!

« Naar overzicht