SAM SAM FESTIVAL 18 NOV 2018

Beste mensen,

Op 18 november van 1 tot half 5 voor de VIJFDE keer het Samsam-festival ‘Jij bent anders net als ik’.
In de creatieve hotspot Neushoorn in Leeuwarden.
En uiteraard GRATIS entree!
Een impressie van vorige edities? Kijk maar:

https://www.vanplan.nl/uitje/samsam-festivaljij-bent-anders-net-als-ik-popcentrum-neushoorn-leeuwarden-38424566

Deze keer aan muziek o.a. United by Music (https://www.unitedbymusic.nl/ ), Het Hippie Koor, Het Orkest voor Zieken en Zeevarenden (https://www.youtube.com/watch?v=l64ALuNV_N4 ), het Koor van De Dijk, Het Prokkelkoor en Olivetti. En dan ‘vergeet’ ik er ook nog een paar!
Ook een workshop gedichten maken, samen met groente iets lekkers maken, en………Tante Rozet, Dogs on tour, en….. de Kids Corner, en……nou ja, kom maar kijken en luisteren!!
En natuurlijk het voor iedereen toegankelijke Open Podium.

Maar vooral dus dat mensen met en zonder (verstandelijke) beperking samen mooie, leuke en fijne dingen doen.
Wil je vast even bij zijn!

Groet, Roelof

Uitnodiging

SAMSAM-FESTIVAL,

Jij bent anders, net als ik!

Zondag 18 november 2018 van 13.00 tot 16.30 uur in Neushoorn, Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden

GRATIS ENTREE

Deur open vanaf 12.30 uur

Kom luisteren naar de optredens van de koren en de bands, oude bekenden en artiesten die voor het eerst meedoen. Wil je zelf ook eens optreden? Dat kan op het open podium. Daar kun je je zangkunsten vertonen, een gedicht voordragen of neem je instrument mee en speel de sterren van de hemel. Je kunt natuurlijk ook weer meedoen aan de workshops, een dansje wagen en je kunt leren gedichten schrijven. De knuffelhonden zijn er weer bij en natuurlijk is er ook voor de kleintjes weer van alles te doen in de kinderhoek. Je kunt ook zo maar een clowntegenkomen of een heel vrolijk geklede dame. Voor het hele gezin is er wel iets leuks te beleven. Kom je ook? Dan maken we er met z’n allen een mooi feestje van.

Dit festival is “anders” en wordt georganiseerd door Stichting Wauw. Ons doel is mensen met en zonder verstandelijke beperking gezamenlijk mooie, leuke en gezellige dingen te laten doen en zo de integratie te bevorderen. Onze artiesten en vrijwilligers, met of zonder verstandelijke beperking, zetten zich allemaal belangeloos in zodat het festival gratis bezocht kan worden.

Met vriendelijke groet, namens Stichting Wauw

Evert Groendijk, voorzitter

Roelof Veldhuizen, secretaris