Schema fietspad kanaalweg schuift op.

Geplaatst op 22 december 2017

Schema fietspad Kanaalweg schuift op

De afgelopen periode heeft het buitengewoon veel en vaak geregend. Deze weersomstandigheden hebben hun weerslag op de wegwerkzaamheden in de gemeente Leeuwarden. Ook het werk aan het fietspad Kanaalweg heeft hieronder te lijden. Het schema voor de aannemer schuift op. De aannemer doet zijn uiterste best om nog dit jaar, ondanks de tegenslag door het weer, zoveel mogelijk werkzaamheden af te ronden. Het gehele werk zal echter pas begin volgend jaar klaar zijn. Daar waar het werk klaar is wordt het fietspad opengesteld. Sommige delen van het pad gaan pas later open, daar moet het naastliggend trottoir nog worden aangelegd.

Rotondes Camminghaburen

Het werk aan de rotondes in Camminghaburen kunnen momenteel nog niet afgerond worden. De aanpassingen zijn klaar, maar het aanbrengen van de markering / belijning wacht op droog weer. Ook hier gooien de natte weersomstandigheden roet in het eten. De aannemer zal zodra het mogelijk is de markering / belijning aanbrengen.

De gemeente en de aannemer werken hard aan het afmaken van de werkzaamheden maar helaas is het uitzonderlijk natte weer spelbreker voor het geplande schema. Wij hopen dat de bewoners van Camminghaburen begrip voor deze situatie hebben.

« Naar overzicht