WIJK-ENQUETE VOOR BEWONERS

Geplaatst op 3 september 2015

Enquête voor wijkbewoners Camminghaburen

Geachte bewoner van Camminghaburen,

Misschien bent u mij al een keer tegengekomen in de wijk of kent u mij van de maandelijkse column in het wijkmagazine. Ik ben wijkgerichte wijkverpleegkundige in Camminghaburen en werk voor alle inwoners van de wijk. Ik richt mij op het verbinden van alle organisaties om samen de gezondheidsklachten in de wijk te verminderen. Graag zou ik de wijkbehoefte en het activiteitenaanbod van Camminghaburen in kaart willen brengen. Hierdoor kunnen de activiteiten en andere zaken in de wijk zo goed mogelijk aansluiten op uw behoefte!

Mijn vraag aan u is of u 4 vragen zou willen beantwoorden. Dit kost hooguit 10 minuten van uw tijd. Onder alle ingevulde enquêtes worden er 2 prijzen verloot. Indien u kans wilt maken op de prijzen, dient uw enquête vóór 1 oktober retour te zijn. U kunt een vis cadeaubon (beschikbaar gesteld door Richard’s Fishcorner) of een Lekker & gezond pakket (beschikbaar gesteld door Albert Heijn) winnen. Let op! Vul dan wel uw gegevens in zodat ik contact met u kan opnemen indien u gewonnen heeft. Uiteraard kunt u de enquête daarná ook nog inleveren. Aan de hand van alle antwoorden en reacties zal ik samen met de (betreffende) wijk-collega’s kijken wat er mogelijk is!

U ingevulde enquête wordt vertrouwelijk behandeld!

U kunt de ingevulde enquête inleveren in het MFC Camminghastins (in mijn postbakje). Mocht dit voor u een probleem zijn, wellicht wil iemand in uw omgeving de enquête even naar het MFC meenemen of brengen. Digitaal kan ook. U kunt de enquête mailen naar: enquetecamminghaburen@gmail.com

Hartelijk dank alvast, ook namens uw medewijkbewoners!

Paula de Vries, wijkgerichte wijkverpleegkundige Camminghaburen

Link.  Ga naar Enquete formulier.

 

 

 

« Naar overzicht