Informatie en contactgegevens

Gaat u mee met de Duofiets?

Hoe kan ik even de duofiets gebruiken?

Op de duofiets kunt een fietstocht(je) maken van max. 35 km. Dit doet u samen met iemand en u bepaalt samen waarheen.

Er zijn betrouwbare duofiets vrijwilligers die u mee willen nemen voor een heerlijk fietstocht of u neemt zelf een bestuurder mee. De DuoFiets staat op de Sixmastraat (in Huizum) en moet vooraf gereserveerd worden bij Fietsen Alle Jaren door middel van het formulier hieronder of bel ons op 06 15 14 09 11.

Fietsen op de duofiets is:

  • Gemakkelijk, door de krachtige & stille accumotor
  • Makkelijk in het opstappen (zittend)
  • Veilig
  • Voor alle inwoners van Leeuwarden, die niet alleen kunnen of willen fietsen
  • Gratis (dankzij stichtingen, waaronder Oud Papier Actie en bijdrage van de vrijwilligers van Fietsen Alle Jaren). Een vrijwillige bijdrage is welkom (o.a. voor het onderhoud). Graag overmaken op rabobank nummer: NL09 RABO 0340662050 tnv Stichting Fietsen Alle Jaren Fryslân.

Wilt u lekker naar buiten? Zou u wat willen bewegen door rustig mee te trappen? Wilt u een praatje maken tijdens het fietsen en van de omgeving genieten? Vul onderstaand formulier in of bel ons via: 06 15 14 09 11 (Albert van Dijk)

U hoort dan z.s.m. of de fiets nog vrij is op uw gewenste dag/ tijdstip en u ontvangt vervolgens alle nodige informatie.

Fietsen Alle Jaren is op meer fronten actief voor minder mobiele mensen. Neem eens een kijkje op onze site  voor de riksja's en de rolstoelfiets die we in gebruik hebben.

Duofiets aanvragen

Vul het formulier tijdig in om teleurstellingen te voorkomen. Wilt u de fiets op korte termijn reserveren en heeft u nog geen reactie gehad: bel ons dan op 06 15 14 09 11.