Informatie en contactgegevens

Groen in leefomgeving Martenastate

Groen verbindt Camminghaburen

Sequence 01 1

Ouders vragen voor de schoolgaande jeugd meer verkeersveiligheid rond de scholen. In samenwerking met het Wijkpanel,Gemeente en het Kindcentrum Trianova is men tot een plan gekomen waarbij ook de kinderen zijn betrokken. Twee tot kunstwerken verheven Totempalen begrenzen op speelse wijze het gebied . De Totempalen dienen dan ook als signalering dat er een school in de buurt is waar kinderen dagelijks moeten oversteken. Met speciale dank aan de Houtbewerkerskunstenaars Banzai John en Dirk Jepma.

Leeuwarden wijk: Camminghaburen

Leeuwarden wijk: Camminghaburen

dickmartens@live.nl

Opening Multifunctionele Voetbalkooi 3 juli 2010

Film_0001 wijkpark.wmv

Leeuwarden Wijkpark Camminghaburen Opening Multifunctionele Voetbalkooi 3 juli 2010 Initiatiefnemers: Wijpanel en Gemeente.

GPTV: Multifunctioneel Centrum Camminghaburen middelpunt van de wijk

GPTV: Multifunctioneel Centrum Camminghaburen middelpunt van de wijk

Vrijdag werd de officiƫle opening van het Multifunctionele Centrum Camminghaburen gevierd. Voorafgaand aan de opening mochten wij even rondkijken in het gebouw, dat nu al het bruisend middelpunt van de wijk is. In het Centrum is een plek voor de buurtvereniging, het jongerencentrum, dagopvang voor ouderen, jeugdbibliotheek, spelotheek, kantoren, vergaderruimte en een sociaal restaurant voor bewoners en omwonenden. Op de etage zijn 13 woningen gerealiseerd voor dementerende ouderen.

Camminghaburen wijkkoor

camminghaburen wijkkoor

GPTV: Natuurlijk Spelen bij OBS Trianova in Leeuwarden

GPTV: Natuurlijk Spelen bij OBS Trianova in Leeuwarden

OBS Trianova in Leeuwarden startte deze week met het project Natuurlijk Spelen. Met o.a stormhout en wilgentenen wordt er bij de school begonnen met het uitzetten van speeltoestellen,tafeltjes met stoeltjes en verstopplekken, allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal. Daarnaast is een begin gemaakt met het aanleggen van bloem- en moestuinen. Het project is een samenwerking tussen Trianova, Gemeente Leeuwarden en het wijkpanel Camminghaburen, dat meer van dit soort projecten in de wijk wil realiseren.

Intocht Sinterklaas 2015

Sint 2015