Promoot je bedrijf, club, winkel of vereniging

Heb jij een bedrijf, club, vereniging, winkel of andere organisatie? Promoot deze dan nu helemaal gratis op Camminghaburen.nl!

De site met het laatste nieuws rondom de wijk

Op de site komen de inwoners van de wijk en verenigingen en ondernemers samen. Naast het nieuws vind je er activiteiten, komende evenementen en een overzicht van alle bedrijven en voorzieningen. De site bestaat al jaren, maar is onlangs in een nieuw jasje gestoken.

Jij hebt nu de kans om je bedrijf, club, vereniging, winkel of andere organisatie onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Camminghaburen!

Wat kan ik met een eigen account?

Wij bieden je een platform waarmee je direct je doelgroep kunt bereiken. Hoe actiever je aan de slag gaat, hoe meer mensen in de wijk je kunt informeren en stimuleren. Zo heb je met een eigen account onder andere de mogelijkheid om:

  • Een profiel (soort mini-website) maken voor vermelding in de online wijkgids
  • Nieuwsitems tonen op je profiel en op de homepage
  • Evenementen tonen op je profiel en in het overzicht met aankomende activiteiten in de wijk
  • Aanbiedingen tonen op je profiel en het overzicht met actuele aanbiedingen op de site
  • Pagina's aanmaken voor bijvoorbeeld je menukaart of openingstijden

Wat kost het en wat levert het me op?

Meedoen is volledig gratis en het kan je een hoop opleveren! Door actief je promoties en evenementen te plaatsen bereik je duizenden inwoners van Camminghaburen. Attendeer ze bijvoorbeeld op een weekaanbieding, open dag, een sportevenement, dans, theater, spelletjes- of knutseldag, een doe-dag of een nieuwe menukaart in je restaurant. Je kunt communiceren via je je eigen profielpagina en items die je plaatst worden uitgelicht op de homepage en vermeld in het overzicht met aankomende activiteiten.

Hiermee bereik je gemakkelijk (nieuwe) klanten en leden. Laat ze direct contact met je opnemen of stuur ze door naar je eigen website. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Misschien hebben we je bedrijf of vereniging al een plekje gegeven in onze wijkgids, maar het kan ook zijn dat je hier nog helemaal niet tussen staat. In beide gevallen kun je eenvoudig contact opnemen met onze redactie door te klikken op de onderstaande button en het formulier in te vullen.

Wij sturen je vervolgens een uitnodiging waarmee je zelf een account kunt aanmaken. Daarna kun je direct los met het aanvullen of aanmaken van je profiel en het plaatsen van nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Promoot ook je bedrijf, club, winkel of vereniging in Camminghaburen en neem vandaag nog contact met ons op!