Jeugdjournalisten voor Camminghaburen.nl gezocht

Onze prachtige wijk is op zoek naar bijdragen van kinderen en tieners voor de Camminghaburen.nl website. Zit je op de basisschool of op het voorgezet onderwijs en hou je van schrijven, tekenen, fotograferen of heb je een super leuke hobby waar je over wilt vertellen? Sluit je dan nu aan bij de jeugdredactie!

De site met het laatste nieuws rondom de wijk

Camminghaburen.nl is de website met het laatste nieuws rondom onze wijk. Op de site komen de inwoners van de wijk en verenigingen en ondernemers samen. De inhoud van de site wordt niet alleen door de redactie geplaatst, maar ook door de ondernemers en verenigingen in Camminghaburen zelf.

Op dit moment zijn we bezig een jeugdredactie samen te stellen. Meld je ook aan als jeugdjournalist van deze website en je krijgt les van onze wijkjournalist meester Frits en een beroemde stadsjournalist!

Net alsof je voor een krant schrijft

Als journalist die voor een krant werkt kun je interviews afnemen, artikelen schrijven en fotograferen of zelfs vlogs opnemen en reportages maken. Onder begeleiding van wijkjournalist meester Frits en een beroemde stadsjournalist is dit niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens heel leerzaam. Je leert namelijk je talenten in de praktijk te ontdekken en te ontwikkelen. 

  • Goed voor je taalvaardigheid
  • Goed voor je sociale vaardigheid
  • Je vergroot je kennis op het gebied van mediatechnieken en internet
  • Je maakt nieuwe vrienden

Wij zijn op zoek naar jou!

  • Is je iets opgevallen in Camminghaburen waar je over wil vertellen?
  • Schrijf jij mooie verhalen en wil je die op de website publiceren?
  • Heb je een leuke sport of interessante hobby waar je graag over wilt schrijven?
  • Heeft een vriend of familielid een mooi verhaal waar je een reportage over wilt maken?

Sluit je dan nu aan bij de jeugdredactie! Op dit moment zijn we bezig de redactie samen te stellen. Probeer het maar eens uit! Geef je op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.