Informatie en contactgegevens

Missie en visie

Camminghaburen.nl is opgezet en mogelijk gemaakt door het Wijkpanel Camminghaburen, de Stichting Wijk en de Beheerstichting van het MFC.

Missie
De missie van camminghaburen.nl is het (online) bij elkaar brengen van de inwoners van Camminghaburen. Vooral creatief, origineel, met een vrolijke toon en toegankelijk voor iedereen. 

Camminghaburen.nl wil u kennis laten maken met alle bijzondere en leuke dingen die er zijn en gebeuren in de wijk.

Camminghaburen.nl wil haar inwoners en organisaties de mogelijkheid bieden elkaar te leren kennen, te kunnen ontmoeten, sociale activiteiten met elkaar te delen en elkaar te informeren. 

Visie
Camminghaburen.nl wil een platform bieden waar alle deelnemers op een gemakkelijke, open, nette en accurate wijze elkaar kunnen informeren over de dingen die er in onze wijk spelen om zo bij te dragen aan een prettige, veilige, gezonde en sociale leefomgeving. Een wijk waar iedereen zich thuis voelt, elkaar stimuleert en helpt.

Voordat we je toelaten als organisatie of individueel persoon, om dingen te plaatsen om de site, vragen we je “de spelregels” aandachtig te lezen en het vakje “ik ga hiermee akkoord” aan te  vinken.