Wijkjournalisten voor Cammingaburen.nl gezocht

Schrijf je graag en ben je betrokken bij onze prachtige wijk? Sluit je dan nu aan bij de redactie van Camminghaburen.nl!

De site met het laatste nieuws rondom de wijk

Camminghaburen.nl is de website met het laatste nieuws rondom onze prachtige wijk. Op de site komen de inwoners van de wijk en verenigingen en ondernemers samen. Naast het nieuws vind je er activiteiten, komende evenementen en een overzicht van alle bedrijven en voorzieningen.

De kracht van dit platform is dat de content niet alleen door de redactie, maar vooral ook door de ondernemers en verenigingen in Camminghaburen zelf wordt gegenereerd. Alle bedrijven en verenigingen kunnen zelf hun profiel, nieuws, evenementen en aanbiedingen plaatsen.

Wat ga je doen?

Als uitbreiding van ons team verwerk je de tips die door inwoners van de wijk bij de redactie zijn aangeleverd. Maar je kan ook zelf leuke redactionele stukjes schrijven.

Misschien voel je er zelfs voor om columns te gaan schrijven? Of misschien heb je zelf een onderwerp waar je graag over schrijft en je zoekt een platform? Je krijgt bij ons volledig de ruimte om eigen nieuwsitems te schrijven. (Staat goed op je CV). En verder zou het mooi zijn als je wilt helpen om de nieuwe website te promoten; onder de aandacht te brengen bij winkels, bedrijven en verenigingen in onze wijk.

Je mag werken in een zeer gebruiksvriendelijke online omgeving waar je gemakkelijk berichten kunt plaatsen en ook kan voorzien van foto's en video's. Ook kun je eenvoudig nieuwe leden een uitnodiging sturen om een account aan te maken

  • Volledige ruimte en vrijheid voor eigen inbreng
  • Gemakkelijk online invoeren en publiceren
  • Samenwerken met een enthousiast team

Wat krijg je ervoor terug?

Een gratis lidmaatschap van de vereniging (Stichting Wijk) waarmee je aanbiedingen krijgt  in het MFC. Jaarlijks krijg je met Kerst een mooie bonus. Regelmatig kunnen we bij elkaar komen als je dat fijn vindt en drinken we gezellig een drankje. En wat dacht je van promotie van je eigen LinkedIn pagina? Maar je eigen ‘club’ of ‘achterban' bereik je in ieder geval.

Sluit je aan bij de redactie

Naast de 'user generated content' die de ondernemers en verenigingen verzorgen zijn er natuurlijk ook actualiteiten en evenementen in Camminghaburen die niet direct gelinkt zijn aan een onderneming of vereniging. Hiervoor zoeken we bij Camminghaburen.nl versterking. Schrijf je graag en ben je betrokken bij onze prachtige wijk? Sluit je dan nu aan bij onze redactie en reageer!