BijBetty

Informatie

Massage,-en energetisch therapeut, coach en mindfulness,-en faalangsttrainingen (dit laatste ook voor de Volksuniversiteit Fryslân en gemeente Leeuwarden).

BijBetty is ontstaan vanuit passie voor mensen. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen specifieke hulpvraag. Wat maakt nu dat het evenwicht bij jou even zoek is? De sleutel tot de oplossing zit al in jou.  Vaak is deze sleutel diep in jou verborgen en vertroebeld. Vertroebeling ontstaat vaak door onze eigen achtergrond, denkwijzen, gedachten en overtuigingen die ons blokkeren om deze sleutel te vinden. Samen met jou kijk ik op een andere manier waarbij de energie, die in ons allemaal en rondom ons is, de leidraad is in de behandeling.

Luisterend naar jouw verhaal en jouw behoefte kies ik mijn werkwijze die specifiek op jou is afgestemd zodat jij weer verder kunt. Zoals al eerder gezegd: jij bent bijzonder en ik stem af op wat jij nodig hebt. Van jongs af aan heb ik een bijzondere band met de kosmos en alles wat om ons heen leeft. Daardoor ben ik in staat om goed in te tunen wat jij nodig hebt. Zo maak ik tijdens de behandeling contact met gidsen en totemdieren om dieper contact te maken met wat jij nodig hebt. Zij gebruiken mij als een kanaal om datgene aan te reiken wat niet zichtbaar is in deze wereld.

Ik heb veel opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van energie, trauma en regressie. Zo ben ik Holistisch Energetisch Therapeut (HBO), Regressie,-en traumatherapeut, Ayurvedisch masseur en Yin Yoga Docent. Tijdens al deze opleidingen heb ik veel kennis opgedaan die ik meeneem in jouw behandeling. Ik tune in op wat jij nodig hebt en heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar meer rust, inzicht en geluk.

Schrijfster magische verhalen / totemdieren zieneres / betrokken / reislustig / natuurliefhebber / nieuwsgierig naar jou


Naar overzicht