Fietsenmaker Mobiel. Dechesne

Informatie

Ik ben Victor Dechesne, de mobiele fietsenmaker in Leeuwarden.

Van 1987 tot 1994 heb ik bij een grote fietsenzaak in Leeuwarden gewerkt en zo het vak van fietsen maken geleerd. In maart 1995 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik was toen een van de eerste mobiele fietsenmakers in Nederland.

Zoals ik al vermeldde ben ik mobiele fietsenmaker. Dit houdt in dat ik bij klanten thuis, of op het werk fietsen repareer in uitsluitend Leeuwarden, Goutum, Zuiderburen en Hempens. Ik werk op afspraak. Dit houdt in dat ik géén pech-onderwegreparaties doe. Daarvoor verwijs ik u naar de ANWB Wegenwacht fietsservice. Zij helpen u onderweg.

In mijn bus kan ik alle fietsreparaties uitvoeren. Dit kunnen het verwisselen van banden of remkabels zijn, of lichtreparaties tot het uitvoeren van complete onderhoudsbeurten.

Voor het uitvoeren van fietsreparaties heb ik een bus. In deze bus heb ik een complete werkplaats ingericht. Zo kan ik beschikken over een werkbank, met alle vakgereedschappen, onderdelen, een ophijsinstallatie voor de fietsen, een 220 volts installatie en een compressor voor het oppompen van banden. Voor een optimale bereikbaarheid gebruik ik een mobiele telefoon compleet met carkit. Ook heb ik een mobiele pinautomaat in de bus.


Naar overzicht