Restaurant De Grote Wielen

Informatie

In het restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, een lunch, een plate of een a' la carte menu. De menukaart wisselt zo'n vier keer per jaar en biedt volop keuze in vlees-, vis-, vegetarische- gerechten.

De jongste gasten mogen hun tanden zetten in het Ernie- of Bertmenu. Voor de senioren zijn er speciale menu's. En met zorg samengestelde wijnkaart slaagt elk diner. Het restaurant biedt plaats aan ruim 100 gasten.

Het panoramaterras biedt een fantastisch uitzicht op natuurgebied "De Groote Wielen". Ieder uur van de dag een boeiend schouwspel. U kunt op dit panoramaterras van het prachtige natuurgebied, onder het genot van een hapje en/of een drankje, dubbelop genieten.

Een kleiner gezelschap (tot 50 personen) kan terecht in een aparte zaal op de begane grond. De bovenzaal en de grote beneden zaal voor circa 175 personen met een eigen bar is ideaal voor een feest, receptie of partij. Culinair kan aan alle wensen worden voldaan, zowel in diner- of buffetvorm als op het gebied van barbecues.


Naar overzicht