2021-09-27 17:19:42

Pitchen voor subsidie

Geplaatst door: Speeltuin Lautastate op maandag 27 september 2021

De kinderen in de Lautastate hebben een doel en daarom gingen Emma (11) en Marije (11) pitchen voor subsidie!

Iepen Mienskipsfûns Fryslân bood afgelopen week de mogelijkheid om te pitchen voor subsidie. En wie kan dat nou beter doen dan de kinderen zelf. 
Voor een tafel vol beoordelaars en een zaal gevuld met "concurrenten" vertelden Emma en Marije hun verhaal. Waarom het nu voor verschillende leeftijden niet leuk is om in de speeltuin te spelen en hoe boven tafel is gekomen wat er verbeterd moet worden. Een helder verhaal, waar de beoordelaars weinig vragen over hadden. Wel wilden ze nog weten hoe het onderhoud voor de komende jaren geregeld is en hoe we ook de volwassenen in de straat hadden betrokken. 

Al met al een pitch om trots op te zijn!
Komende week worden alle documenten ingediend voor de subsidieaanvraag, hopelijk weten we dan eind van het jaar of Iepen Mienskipsfûns Fryslân wil bijdragen. 

Wil jij ondertussen ook een kleine bijdrage leveren? Doneer dan via onze crowdfundingssite https://speeltuin-lautastate.kentaa.nl/
Doneren kan al vanaf 5 euro. Voor iets meer zetten we een vers kopje koffie voor je klaar tijdens het openingsfeest, wat we hopelijk volgend jaar kunnen organiseren!


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws