10% korting voor ZZP-ers

Geplaatst door: AddNoise Internet & Design

Informatie

Heb je een beperkt budget, maar wil je je bedrijf toch op een professionele wijze op het internet presenteren? Kies dan voor één van onze oplossingen voor ZZP'ers en MKB'ers. Betaalbare oplossingen en toch professioneel online!

Om kosten te besparen kun je gebruik maken van één van onze kant en klare sjablonen voor een website, webshop of nieuwsbrief. Wij maken het sjabloon op in jouw huisstijl. De indeling staat vast, de inhoud bepaal je zelf!

Met ons AddSite CMS maak je naar hartelust pagina's aan en plaats je teksten, foto's, video's, bestanden en nieuwsitems. Je bezoekers kunnen direct reageren met het contactformulier. De website, webshop of nieuwsbrief is volledig responsive. Dit betekent dat alles er goed uit ziet op alle computers, tablets en mobiele telefoons! Je kunt zelf je pakket samenstellen. Kies voor een website, webshop, nieuwsbrief of combineer deze onderdelen. Wij zorgen voor een domeinnaam, hosting en email. Verder krijg je uitgebreide begeleiding bij het vullen van je site. Als je het te druk hebt mag je dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Kies nu een ontwerp en wij bouwen je website!


Naar overzicht