Geen Kinderspelweek,wel het jeugland gevoel in de vakantie!

Geplaatst op 28 juni 2020

Voor het eerst sinds 1988 gaat de kinderspelweek Jeugdland niet door. Uiteraard vinden we dat superjammer voor alle vrijwilligers én kinderen! Maar de plannen voor de kinderspelweek nemen we mee naar 2021 en voor déze zomer hebben we iets anders leuks bedacht: de Jeugdland speldagen!

Ben je tussen de 6-12 jaar en wil jij het vakantiegevoel beleven en je even lekker uitleven met sport- en spelactiviteiten in de laatste week van de basisschoolvakantie? Dan kun je je opgeven voor twee dagdelen sport en spel. Je komt twee ochtenden óf twee middagen op ons vertrouwde Jeugdlandterrein. Er staan geen tenten en we overnachten niet, maar we gaan wel de spellen doen zoals jullie die van ons gewend zijn. Ander groot verschil is dat we dit doen in veel kleinere groepen. Dit jaar zijn er 4 groepen van 20 kinderen met 12 vrijwilligers in plaats van 100 vrijwilligers en 350 kinderen. Maar dat zal de pret niet drukken!

Nog drie grote verschillen:

- Je kunt alleen meedoen als je je vooraf hebt aangemeld via onze website. Je krijgt van ons een reserveringsnummer en je kleur. Er worden geen kaarten verkocht via de winkels of aan de kassa.
- Er is helaas dit jaar geen ruimte voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. In 2021 natuurlijk wel weer.
- Je wordt alleen toegelaten wanneer je door een ouder/verzorger bij de entree wordt gebracht. Reden is dat wij een gesprek met hen willen hebben over je gezondheid. Er is daarom dit jaar geen busvervoer geregeld.

En, het is helemaal gratis!

Dus geef je op! Dat kan vanaf zaterdag 4 juli 12:00 uur via https://www.kwil.nl/2020

Met vrolijke groetjes,

De organisatoren van Jeugdland

NB: gezinnen die bij aanmelding hun gezinsnummer van Stichting Leergeld Leeuwarden noteren, krijgen voorrang.

Stichting KinderWerk In Leeuwarden (Stichting KWIL)
Postbus 2634
8901 AC Leeuwarden

www.kwil.nl

info@kwil.nl

www.facebook.com/StichtingKWIL

Bank: NL73INGB0005104204

KvK: 01-112704

« Naar overzicht