De duofiets:'Probeer het ook!'

Geplaatst op 5 maart 2017

De duofiets: ‘Probeer het ook!’

Ik ben Maria en mij is gevraagd iets te vertellen over mijn ervaringen met de duofiets.
Ik ben enthousiast over de duofiets, want ondanks mijn handicap ben ik er in geslaagd om met dit vervoermiddel lekker buiten te zijn. Natuurlijk vond ik het eerst wel eng, want veel fietsen kan ik niet omdat ik altijd mijn zuurstof bij mij moet hebben. Ik ben op mijn gemak gesteld en wilde wel na een proefritje de rest van de wereld zien. Zo kwam het dat we bij camping de Kleine Wielen koffie hebben gedronken en later heb ik mij op de foto laten zetten bij het Elfstedenbruggetje. Ik kan het iedereen aanraden. De vrijwilligers gaan respectvol en professioneel met je om. Probeer het ook, het is zeker de moeite waard.

De vrijwilligers Jasper en Piet staan ook de komende maanden weer voor u klaar om met u te fietsen op de duofiets. Natuurlijk zullen ze eerst wachten op beter weer (anders kunt u beter een bontjas aantrekken). U kunt ook zelf een bestuurder meenemen.
Daarnaast is de duofiets gratis, veilig, makkelijk in het opstappen en voor iedereen geschikt vanwege de stille en krachtige accumotor.

De ervaringen van vorig seizoen waren zo positief, dat wij ook komende seizoen weer aanmeldingen verwachten.

U bent van harte welkom!

Voor reserveren of meer informatie:
Kijk op www.camminghaburen.nl (‘duofiets’) of bel naar via: 06-20 34 99 37

U hoort dan z.s.m. of de fiets nog vrij is op uw gewenste dag/ tijdstip en u ontvangt vervolgens alle nodige informatie.

Tot binnenkort!

Jasper en Piet

Voor meer foto's klikt u op de hiervolgende link meer foto's

« Naar overzicht