Kinderspelweek Jeugdland-Rondje Fryslân-27 t/m 31 augustus.

Geplaatst op 19 augustus 2018

Kinderspelweek Jeugdland – Rondje Fryslân – 27 t/m 31 augustus

Op dit moment is de vakantie voor alle basisschoolleerlingen van het noorden in volle gang. Zes weken lang geen school, veel vrije tijd en misschien wel op vakantie. Helaas gaat niet iedereen op vakantie en daarvoor is er de kinderspelweek Jeugdland. Die zal de thuisblijvers een onvergetelijke week bezorgen. Maar natuurlijk zijn ook de niet-thuisblijvers welkom! Dit jaar is het thema Rondje Fryslân en verkennen de wereld van de Friese cultuur en sport.

In de laatste week van de vakantie, van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus worden kinderen van 6 t/m 12 jaar vermaakt op sportcomplex Nijlân (aan de Middelzeelaan) met sport, avontuur en recreatie. Op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00; op vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Voor slechts € 8,50 voor een hele week vermaak of € 2,50 voor één dagkaart. En met de weekkaart kunnen de deelnemers ook nog eens gratis met de stadsbus van Arriva naar het Jeugdland komen. Natuurlijk mag iedereen ook één nachtje blijven slapen. Weekkaarten zijn bij 17 voorverkooppunten in Leeuwarden te verkrijgen, zie de website of Facebook voor het adres in jouw wijk.

Vrijwilligers maken het mogelijk dat Stichting KWIL dit evenement alweer voor de 31e maal kan organiseren. Evenals de Gemeente Leeuwarden, tientallen sponsoren, fondsen en vele gulle gevers. Mocht u mee willen doen als vrijwilliger of een gulle gever willen worden, dan kunt u even kijken op www.kwil.nl of een WhatsApp berichtje sturen naar 06-48975776. Ook voor meer praktische informatie over de week kunt u daar terecht.

Jeugdland Rondje Fryslân zoekt kinderen!! / Help jij Milan en Anouk tijdens Jeugdland?

Maandag 27 augustus om 10:00 uur ontstaat er een spannend avontuur tijdens het openingstoneelstuk op de kinderspelweek Jeugdland. Milan en Anouk komen terug uit Hollywood en er is in Leeuwarden erg veel verandert afgelopen jaar. Het is Culturele Hoofdstad, wat is dat? En wat is er nu zo leuk aan wonen in Fryslân? Tijdens de week kunnen Milan en Anouk samen met jou en de burgemeester alles leren over onze mooie stad en provincie.

Je kunt meedoen aan Jeugdland door een weekkaart te kopen voor € 8,50 bij één van de 17 voorverkoopadressen in de stad, ook in jouw wijk is er zeker een. Weet je nog niet zeker of je de hele week wilt komen? Dan kun je ook aan de kassa nog een kaartje kopen voor één dag voor maar € 2,50. Jeugdland vindt plaats op sportcomplex Nijlân aan de Middelzeelaan. Wanneer je niet dichtbij het sportveld Nijlân woont, kun je gratis met de stadsbus van Arriva naar het terrein. Je mag ook één nachtje blijven slapen na het kampvuur, broodjes bakken en een spannend verhaal.

Overtuig je ouders dat jij de avonturier bent die wij nodig hebben, en stuur hen naar www.kwil.nl voor meer informatie of laat ze voor vragen contact opnemen met de organisatie via info@kwil.nl of WhatsApp 06-48975776. En dan zien wij je graag op Jeugdland 2018! Ook als je ouders ons misschien willen sponseren of donateur willen worden, kunnen ze natuurlijk even op de website kijken.

« Naar overzicht