Palet

Multifunctioneel centrum Camminghastins in Camminghaburen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het MFC vindt u een groot aantal diensten en faciliteiten onder één dak. Zo vindt u hier een wijkrestaurant, welzijnswerk, een speel-o-theek en de wijkvereniging.

Palet
Het mogelijk maken dat mensen zelfstandig kunnen leven en participeren in hun eigen vertrouwde omgeving, dat is waar wij naar streven. Dit doen we door in de wijk op integrale wijze te ondersteunen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, behandeling en diensten. Verbindingen met elkaar leggen is hierbij belangrijk. We doen dit vanuit het multifunctioneel centrum Camminghastins bij u in de buurt. Het in hun kracht brengen en houden van mensen (en hun mantelzorgers en sociale netwerk) staat daarbij centraal.

In en vanuit MFC Camminghastins biedt Palet thuiszorg, dagopvang en dagbehandeling. Maar ook diensten als huishoudelijke hulp en eerste hulp bij alarmering. Er is een vast team van medewerkers. U ziet dus altijd vertrouwde gezichten.

Kleinschalig wonen (1e etage)
MFC Camminghastins biedt verpleeghuiszorg voor ouderen met dementie in een kleinschalige woonvorm. Er zijn twee groepswoningen met in totaal 14 seniorenappartementen. Bewoners hebben een eigen appartement met sanitair tot hun beschikking. De seniorenappartementen zijn geclusterd rondom een grote huiskamer, waar gedurende de dag gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Kleinschalig wonen, met 24-uurs begeleiding.

Dagopvang (nabij de hoofdingang MFC)
Buurtbewoners uit Camminghaburen kunnen bij MFC Camminghastins gebruik maken van dagopvang, verzorging en verpleging.

Dagactiviteitencentrum 
Niet iedereen die zelfstandig woont, heeft een sociaal netwerk. Wie behoefte heeft aan sociale contacten en activiteiten kan terecht bij de dagactiviteitencentra MFC Camminghastins: een laagdrempelige voorziening voor buurtbewoners die hier samen kunnen komen om een praatje te maken, koffie te drinken, een warme middagmaaltijd te nuttigen en deel te nemen aan diverse activiteiten. U kunt een indicatie aanvragen bij de gemeente en betaalt een eigen bijdrage. Ook zonder indicatie kunt u naar het dagactiviteitencentrum voor informatie kunt u zich richten tot het dagcentrum.

Diensten 
U kunt als buurtbewoner gebruik maken van de diensten van MFC Camminghastins. Vanuit MFC Camminghastins regelt Palet bijvoorbeeld uw maaltijdservice, klussen- of boodschappendienst en personenalarmering.
Voor inwoners van Camminghaburen heeft Palet een groot aanbod aan diensten. Van eerste hulp bij alarmering tot een helpende hand bij klussen in en om het huis.

Activiteiten
MFC Camminghastins organiseert tal van gezellige activiteiten. Van workshops, bingo en koffieochtenden tot lezingen en uitstapjes. En natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een maaltijd in het restaurant. Wel zo gezellig.

 

Meer weten? Neem contact op met de wijkverpleegkundige in uw buurt 06 - 13 46 87 96 of bel met het Klantadviescentrum van Palet 0900 - 321 321 3
 

Website bezoeken?  Klik dan op de volgende link, www.paletgroep.nl